Een droom


Bulllrich begon met een droom, zonder enige vorm van richting van waar het moest beginnen of van start zal gaan. Ik begon op onderzoek uit te gaan en vond een cursus branding, vanaf daar ben ik gaan leren en ontwikkelen om me dromen na te gaan en een mooi merk met een nog mooiere community op te bouwen!

Waarom?

 

Het merk bulllrich isopgekomen uit de waarom. Het is vooral voor de sportieve jonge mensen met veel ambities. Heb jijaltijd al kleding willen hebben dat je naar feestjes en uiteten aan kan maarbijvoorbeeld ook aan kan naar de sportschool? Dan ben jij op de goede plek! 

Rijk zijn op je eigen manier is de statment van bulllrich. Iedereen is rijk alleen heeft het voor iedereen een andere betekenis. In welke manier ben jij rijk?


Community

2022 staat voor onze community uitbreiden en rondspreiden dat we allemaal rijk zijn op onze eigen manier! Kom hiervoor uit spoor andere aan om zelf ook rijk te worden zodat ze begrijpen wat wij bedoelen. 
Welkom in de community!😃

Bulllrich

Bulllrich is vernieuwenden strevend naar een duurzame toekomst. Bulllrich is luxe, eigentijds enexclusief. Bulllrich producten vertegenwoordigen het beste van Nederlandsvakmanschap door hun kwaliteit en aandacht voor detail. Dus ben jij opzoek naarprijs kwaliteit verhouding in samenstelling met de duurzaamheid van onze kleding,wat houd jij dan nog tegen! Werk samen met ons aan een duurzame toekomst